idaemelisan

Saknade vänner

Kategori: Allmänt

 
Första dagen hemma i Varberg spenderades mestadels på Mignon, åt lunch och fikade med otroligt saknade tjejer! Blev mycket prat om allt som hänt de senaste tre månaderna!
 

Home sweet home

Kategori: Allmänt

Så skönt det var att se hela familjen stå och vänta på Landvetter i söndags, har saknat er!!
Tre månader var precis lagom tid att leva i en ryggsäck och jag har haft det så sjuuuukt bra. Så många upplevelser och intryck att det är svårt att ens förstå allt vi har gjort. Tack för denna underbara resa Julia, det har vi gjort bra!!❤
 
Kom hem till ett nystädat rum, fika, en stor godispåse och åt sedan världens godaste middag. Känns konstigt, men otroligt skönt, att vara så nära alla igen!
 

Sydney

Kategori: Allmänt

Våra sista fyra dagar på resan spenderade vi i underbara Sydney. Vi shoppade, åt god mat, såg operahuset, harbour bridge och darling harbour en gång till (denna gången lite brunare och piggare!) Gick på bio två gånger och hade det allmänt mysigt. Åt lunch och slappade i Hyde Park för att få så mycket sol vi bara kunde inför hemresan till inte lika soliga Sverige.
 

Bildbomb Fiji

Kategori: Allmänt

Låter bilderna från Fiji tala mest för sig själva! Vi åkte till 5 olika öar: Beachcomber, Kuata, White sandy beach, Nabua och Barefoot Island + Huvudön Nadi. Hade två underbara veckor med sol, bad, slappande i hängmattan, snorkling och häng med sköna människor!
Maten var det enda som inte riktigt föll oss i smaken så vi tillbringade många timmar i vattnet med att ligga och prata om allt gott vi var sugna på hemma! Campinopizza, grillad fläskfilé med bearnaisesås, kladdkaka, köttbullar med brunsås och hemmakvällsgodis stod högt upp på listan!!
 

Bildbomb Fiji

Kategori: Allmänt