idaemelisan

Onsdag och torsdag

Kategori: Allmänt

Idag var det återigen dags att byta ställe efter en natt så vi satte oss i bussen och åkte mot Raglan. Vi kom fram och även idag fick vi tillfälle att ligga på stranden i några timmar! Det visade sig att vi har en yogalärare i bussen så hon erbjöd sig att hålla i en yogaklass uppe på ett berg, vid solnedgången. Vi var ca 25 personer som hängde på och det var riktigt roligt och vackert! MI, som yogatjejen kallas fyllde även år så efter yogan hade vi ett litet födelsedagsparty med dricka och cupcakes!

I torsdags gick vi upp vid 6.45 och åt frukost och packade in väskorna i bussen (vi börjar bli ganska trötta på det nu.) Det slutliga stoppet för dagen skulle bli Mourea men på vägen dit gjorde vi ett lite längre stopp där några av oss skulle göra aktiviteter.

Waitomo caves hette stället och vi var 11 tjejer som skulle göra Haggas Honking Holes. Visste inte riktigt vad det var vi gav oss in på men det visade sig att vi skulle ner i en grotta och göra absailing, krypa i trånga hål, se gloworms och sedan klättra upp. Vi hade två jättegoa guider/ ledare och allting var hur skoj som helst!

När vi tillslut var färdiga och hade krånglat oss ur våtdräkter, hjälmar och stövlar mötte vi upp resten av bussen och åkte vidare mot Mourea. Det var ett kulturellt stopp som bara Straybussarna gör. Vi spenderade kvällen med maurier och blev bjudna på hur mycket mat och efterrätt som helst, de bjöd på sång och dans och berättade allt om deras kultur. Vi sov sedan allihopa i ett stort rum på madrasser på golvet med sovsäck.

Kommentarer

  • Eva säger:

    Kul och spännande med yoga! och så lite "camping" igen! <3

    2013-03-29 | 12:20:32

Kommentera inlägget här: