idaemelisan

Från Sydney till Brisbane - med campingvan del 3

Kategori: Allmänt

Efter Redcliffs åkte vi vidare och kom till Broken Head National Park (ca 1,5 mil utanför Byron) där vi parkerade bilen och kollade läget runtomkring! 
 
Söndag: 
Sabinas födelsedag! Började firandet redan på morgonen med champagne, fruktsallad med grädde, brownies och sång!
 
Vi lämnade sedan bilen för en heldag på stranden nedanför. Surf, läsning och att bara ta det lugnt stod på schemat! När jag och Julia började bli rastlösa gick vi upp till bilen för att packa iordning och göra fint. När vi kom fram till bilen insåg vi att låset till förardörren var trasigt. Tankarna började snurra och vi förstod mer och mer att vi antagligen hade haft inbrott i bilen. Mitt på ljusa dagen bland ett tiotal andra bilar!
Vi kollade så att alla våra saker fanns kvar och det gjorde de, datorn, pengar, mobiller m.m! Scott kom tillslut också upp och inte heller han kunde fatta vad som hade hänt eller hur! Sedan såg vi att en av Sabinas väskor var borta, där hon hade plånbok och favoritkläderna! 
 
Födelsedagen tog en annan vändning än vad vi hade tänkt och vi fick ringa Wickedcampers och deras försäkringsbolag. Det visade sig iallafall att vi inte behöver betala för att fixa låset, men allt har nu blivit väldigt mycket krångligare! Till slut bestämde vi oss iallafall för att köra till Byron bay som målet för dagen var och att bara ha kul på kvällen och sedan ta hand om problemen på måndag! (Idag)
 
I Byron Bay går det inte att ställa sig var som helst över natten så vi har tagit in på ett hostel där man kan campa utanför och använda duschar och kök på hostelet. Riktigt coolt ställe som heter Art factory Nomads.
 
Eftersom vi skulle fira Sabinas födelsedag gick vi ut och åt på restaurang och lyxade till det lite extra! Där träffade vi två engelska killar som sedan hängde med oss till en klubb här i Byron som heter Beach hotel. Eftersom det var söndag stängde de tidigt men då fortsatte vi med goon vid vanen!
 
 
Ikväll har vi inga planer än men det lutar åt utgång.
Hoppas inte att ni där hemma har varit oroliga, nu vet ni iallafall att allt har gått hur bra som helst! 
Vi hörs snart!! :)
Puss och kram / Emelie

Kommentarer


Kommentera inlägget här: