idaemelisan

Guldkusten

Kategori: Allmänt

Nu började resan mot guldkusten, med Surfers paradise som slutdestination. Vi hittade ett fint ställe som heter Colangatta och när vi kom fram dit låg vi en stund på stranden! Till kvällsmat gjorde jag Julia och Scott tacos, favorit i repris!! ;) Till efterrätt fick det bli toblerone (som det var riktigt bra extrapris på!) och pringles. Myggorna var helt galna på detta ställe så myggmedlet var vår bästa vän här.
 
När vi vaknade upp på fredagen stannade vi kvar ett tag i Colangatta, när kvällen närmade sig skulle vi hitta ett nytt ställe att sova på. Det gick sådär, så vi hamnade tillslut på Woolworths (en stor matkedja) parkering efter att ha pratat med en kille från securitas som tipsade oss!
 
Till middag hade vi tänkt göra pasta med pesto, men gasen till vårt gaskök svek oss när pastan hade kokat i typ 4 minuter. Så det fick bli mackor med lite allt möjligt på, blandannat tacoköttfärs från kvällen innnan! Sedan fick det bli lite spelande av plump och skitgubbe och sedan var det läggdags!
 
På lördagsmorgonen gick vi direkt in och handlade frukost i affären, laddade våra telefoner på toan och begav oss sedan av norrut längs kusten igen! Vi kom till där det pågick en stor surftävling. Efter att ha tittat en stund tröttnade jag och Julia så vi letade upp ett shoppingcenter och shoppade loss lite! Nu har vi shoppingförbud, det får nämligen inte plats en enda grej till i våra väskor....
 
Väl framme i Surfers paradise betalade vi för en campingplats och ställde upp bilen. Tog en efterlängtad RIKTIG dusch och bytte om till festkläder. Fixade tillochmed iordning håret, vilket var längesedan haha ;)
Lördagskvällen var Scotts sista kväll med oss så vi hade bestämt oss för att det skulle bli förfest och sedan utgång! Lyxade till det med vitt vin på flaska istället för gooon!
När klockan närmade sig 22 var drickan slut så vi började gå mot stan. Vi skulle köpa varsin cider i spritaffären och där träffar vi två killar som inte är sena med att bjuda in oss på fest. Camilla är snabb på att säga ja och vi andra går med på att gå dit och kolla läget. Vi kom in till en jättestor svit på ett hotell och det visar sig vara en svensexa. Nåja tänkte vi och blev bjudna på gratis öl och trevligt sällskap. Blev sedan utgång på ett ställe som heter Melbas. Riktigt bra kväll!
 
Kramar /Emelie

Kommentarer

  • Eva säger:

    Vilka fantastiska strandbilder! Många pussar och kramar!<3

    2013-02-13 | 16:14:35

Kommentera inlägget här: