idaemelisan

Noosa

Kategori: Allmänt

Klockan 14 på onsdagen skulle bussen mot Noosa gå. Vi åker med ett företag som heter Premier, som är ett lite billigare alternativ än Greyhound som många åker med. Det var en bussresa på ungefär 2 timmar och det gick finfint!
 
Blev mat på Mcdonald's innan vi skulle åka bussen, gottis!
 
När vi kom fram tog vi oss till hostelet vi bor på, Nomads. Väldigt fräscha och stora rum och det finns pool och en stor bar! När vi hade kommit iordning på rummet gick vi ut och handlade lite mat och dricka. Sedan gjorde vi iordning oss för lite fest. När vi satt på rummet och drack lite och pratade med våra rumskompisar knackade det på dörren, det var två vakter som jobbar på baren här och dom går tydligen runt på kvällarna och kollar så att ingen dricker egen dricka, eftersom det finns en bar. Så de tog våran precis påbörjade 5liters goon. Trååååkigt men det fanns inte mer att göra än att gå till baren ;) Som plåster på såren fick vi en kanna med dricka från baren iallafall, så vi var glada ändå!
 
Våra engelska rumskompisar
 
En rolig grej är att de svenska killarna som hade "svenskfesten" i Manly för några veckor sedan helt plötsligt dök upp på Nomads baren! De bor i en husbil här i Noosa just nu. Det var riktigt skoj att träffa dem igen och det slutade med att vi åkte till en klubb inne i stan tillsammans och hade väldigt roligt.
 
Det var allt för denna gången:) Ha en fin alla hjärtans dag allihopa! ❤❤
Många kramar /Emelie

Kommentarer

  • inger andersson säger:

    kram på alla hjärtans dag från farmor ser att du har det bra

    2013-02-14 | 20:37:10

Kommentera inlägget här: