idaemelisan

Australia day och söndag

Kategori: Allmänt

Nationaldagen började vi med att äta frukost och sen ligga några timmar på beachen. Det var en del ståhej på stranden men vi var väldigt trötta så sov en liten stund!
 
Sedan promenerade vi in till Bondi Junction som är ungefär 20 minuter från stranden, där åt vi billig thaimat och kollade lite i affärer!
 
På kvällen mötte vi upp våra gamla rumskompisar och förfestade lite tillsammans men det blev en ganska lugn kväll ändå!
 
Idag (söndag) har det regnat hela dagen och vi har tagit det allmänt lugnt, slappat på rummet och tagit en promenad! Hoppas på bättre väder imorgon så vi kan ligga på stranden hela dagen! Det är sista dagen i Sydney, sedan är det dags för oss att ta oss upp mot Byron bay.
Vet inte nu hur tillgången till wifi kommer vara på vägen så vet inte riktigt när det kommer ett inlägg nästa gång, men förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge :)
 
Nu segar internet så detta blir tyvärr ett inlägg utan bilder! :(
 
Många kramar!! ❤❤ /Emelie
 
Ni får väldigt gärna gå in på Julias (som jag reser med) blogg också och läsa, vi skriver om lite olika saker kanske och lite andra bilder! Så om ni vill så är det bara att gå in! www.juliaaragnarsson.blogg.se 

Kommentarer

  • Eva säger:

    Hoppas att vädret blir bättre och att resan norrut blir bra! Vi tänker på er hela tiden! många kramar, var rädda om er! <3

    2013-01-27 | 10:39:36

Kommentera inlägget här: