idaemelisan

Glada igen!

Kategori: Allmänt

Vi kom tillbaks till Queenstown i lördags vid halv 8 på kvällen, då hade vi bestämt med två varbergstjejer Minna och Karin att vi skulle gå ut och äta tillsammans! Det blev en mysig kväll med mycket ta igen prat och supergod kycklingpasta till middag.
 
 
Igår, söndag, var det St Patricks day som tydligen är Irlands nationaldag. Hade inte hört något alls om det innan men hela gårdagen gick det runt grönklädda och utklädda personer på stan och till kvällen smyckades hela hostelköket grönt med girlander och ballonger. Vi bestämde med Jane och Meghan från bussen att vi skulle dricka vin tillsammans och tillslut var vi ett gott gäng som satt i köket och hade det trevligt! Vi gick sedan vidare till en irländsk pub som var helt fullproppad med folk. Sedan fortsatte vi vidare till en annan bar, med kareoke och gammal go musik! Där träffade vi helt random killen från Israel som var med på Whitsundays, han som fick alla att göra Harlem shake!
 
 
Trots att vi började tidigt blev det en ganska sen hemgång. Men idag vaknade vi pigga och glada och sugna på att hitta på något. Därför har vi nu precis bokat Rafting! Så klockan 13 ska vi iväg på ännu ett äventyr :)
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: