idaemelisan

Hejdå Aussie

Kategori: Allmänt

 
Roligaste utekvällen på länge hade vi i fredags! Träffade nästan alla vi stött på under resans gång och tillsammans gjorde vi kvällen till den bästa på klubben Gilligans. Lite för mycket goon och en trasig klänning får man ta då... 
 
Imorgon lämnar vi underbara Australien för den här gången, men vi vet redan nu att vi har några dagar det allra sista på vår resa i Sydney, så än är vi inte riktigt klara med detta fantastiska land! Ska bli spännande att se Nya zeeland och imorgon kl 10.25 går planet till Christchurch, som ligger på östra sidan av sydön. Där börjar vårt nästa äventyr med buss genom NZ.
 
Sista dagen i Cairns har varit väldigt lugn och tyvärr har vi haft dåligt väder. Molnigt och lite regn- men helt sjukt varmt! Vi tog en rejäl sovmorgon och gick upp vid halv 12, åt "frukost" och tänkte sedan åka in till stan och lagunen. Eftersom det inte gick någon buss vid 1 som vi hade räknat med slappade vi lite i sofforna vid receptionen och tog bussen en timma senare. För att svalka oss från den extrema värmen och för att bli av med vårt shoppingbehov letade vi upp närmsta shoppingcenter. Regeln är enkel om vi ska shoppa: om man köper nånting nytt måste nånting gammalt slängas ;) så är det att leva i en ryggsäck.. På kvällen åkte vi in till stan igen och handlade lite smått och gott till morgondagen och åt sedan supergod mat, fish and chips!
 
 
Nu ska jag sova för imorgon väntar en lång dag med ca 8 timmars flygresa!
Många kramar!
/Emelie

Kommentarer

  • Eva säger:

    Ni är ju bruna som pepparkakor! <3 Flyg lugnt och ha det fantastiskt i Nya Zeeland! <3

    2013-03-02 | 17:53:16

Kommentera inlägget här: